Etappe 11, Hellendoorn - Holten 20-12-2021

Etappe 11, Hellendoorn naar Holten 20-12-2021

Donderdag 30-12 Hellendoorn naar Holten, etappe 11 16 kilometers.
Begin om half 11 en aankomst 14.45 in Holten!
Wat een fantastische dag om het oude jaar uit te lopen! Vaarwel 2021 en daarmee ook Hellendoorn en de Sallands heuvelrug bijna achter ons gelaten. Wij, zijn mijn wandelmaatje Wim en ikzelf! Helaas gaat Jos een pauze nemen ivm zijn knie en moet ik overwegen om alleen verder te lopen om mijn doel te behalen. Hmmm
Maar wat een mooi stukje Nederland weer en ook al zijn er grijze wolken….Het is gewoon een  schoonheid en genot om van de ene berg naar de andere berg te lopen. Hellendoorns berg- Nijverdals Spoorbos- Noestelerberg- Haarlerberg- Holterberg- en de Wullenberg. Onverharde paden bos en bossages wisselen zich af met doorkijkjes open heide landschap; mooie wolkenluchten, soms dreigend met een druppel vocht.en soms met een mooi lichtspel. Keer op keer is het weer een verrassing wat er voor onze voeten komt. Daarnaast vertellen over de Pygmeeën en de sponsortocht en de plannen voor 2022 om meer geld binnen te halen zodat Wilde Ganzen het bedrag kan aanvullen! Volgende keer zal ik er over schrijven!  Zo geniet ik steeds dubbel van het wandelen en van de schoonheid van Nederland en het toe werken naar een mooi geldbedrag. Fijn als je ons wilt sponseren!
Ik laat de pygmeeën niet in de steek!!
En jullie van harte een gelukkig 2022!

Stichting Bondeko, Amersfoort, 
NL02INGB0005467583 o.v.v. 
Voor José : KICK Batwa
Voor Jos: Bondeko school

Etappe 11, Hellendoorn naar Holten 20-12-2021

The 11th part of the Pieterpad from Hellendoorn to Holten, part of Sallands nature park. Beautiful part of the Netherlands again with clouded wether but however, forest change in open landscape and in wintertime everything looks to take a rest and is silenced.
Ik like that so much!
It is like somehow hilly and si we walked from hill to the next one! Hellendoorns berg- Nijverdals Spoorbos- Noestelerberg- Haarlerberg- Holterberg- en de Wullenberg.
(Berg means hill)
Every moment looks like a surprise and realize how lucky we are here in this beautiful country!
I walked with a friend and so pity, Jo’s has to take a break because of his knees. Hope he will recover soon and can continue the walking.
And in the meanwhile we talked about the world, the Batwa, our own lives and time flies!
Again a great day!
and I will go on to get the money for the beekeeping, the herbs and the fruittrees.
Ones they will be independent!
So if you want to sponsor you are most welcome!
And we wish you a happy 2022